top of page

WAT MAG JE VERWACHTEN 

Omringd door een team van aangename en professioneel bedreven individuen in hun respectievelijke domeinen, garanderen we dat deelname aan Mr. Gay Belgium op zichzelf al een verrijkende en unieke ervaring zal zijn voor elke kandidaat. Echter, we streven ernaar om jou meer te bieden dan slechts dat!

In een zorgvuldig samengestelde reeks castings worden twaalf mannen geselecteerd die de perfecte belichaming kunnen zijn van een stijlvolle Mr. Gay Belgium met een boodschap.

 

Na deze selectie krijgen ze de kans om zich voor het eerst aan het grote publiek voor te stellen tijdens het MGB press kick-off event.

Heb je twijfels omdat je nog nooit eerder op een podium hebt gestaan? Geen zorgen! Alle finalisten worden gedurende hun campagneperiode begeleid door deskundige coaches, inclusief media-, catwalk- en campagnetraining om hun volledige potentieel te ontsluiten.

Gedurende enkele maanden voorbereiding zal onze organisatie aanwezig zijn op diverse evenementen waar onze top 12 indruk zal maken. Dit omvat bezoeken aan enkele belangrijke instellingen en ontmoetingen met o.a. de Minister van Gelijke Kansen. Verschillende fotoshoots staan gepland, waardoor je onvergetelijke beelden zult verzamelen. Ook staat er een voorbereidend weekend op de agenda met het oog op de grandioze finaleshow.

Het hoogtepunt van deze reis vindt plaats tijdens het groots opgezette finale gala in Antwerpen, dat live op televisie te volgen zal zijn. Als éénn van onze gouden finalisten kun je hier stralen en strijden voor niet alleen een prachtig prijzenpakket ter waarde van 10.000 euro, maar ook voor de prestigieuze titel van MGB.

De kroon op het werk is de mogelijkheid om ons land te vertegenwoordigen op de Mr Gay Europe & World-verkiezingen.

 

Beleef deze buitengewone ervaring samen met ons en maak van jouw deelname aan Mr. Gay Belgium een onvergetelijk hoofdstuk in jouw levensverhaal!

MGB2
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page