Wat mag je verwachten van MGB

We hebben ons omringd met aangename en elk in hun domein professioneel werkende mensen, zodat de loutere deelname aan Mr. Gay Belgium op zich al gegarandeerd een leerrijke en unieke ervaring voor elke kandidaat zal zijn. 

 

Maar wij rekenen er op je meer te kunnen bieden dan dat!

 

Tijdens één of meerdere castings zullen twaalf mannen worden geselecteerd die de perfecte verpersoonlijking zouden kunnen zijn van een stijlvolle Mr. Gay Belgium met een boodschap. 

 

Na hun selectie zullen zij zich tijdens een press kick-off event voor het eerst aan het grotere publiek kunnen voorstellen. 

 

Aarzel je omdat je nog nooit eerder op een podium hebt gestaan? Geen probleem! Alle finalisten zullen tijdens hun campagneperiode worden begeleid door diverse coaches met inbegrip van media- en catwalktraining.

 

Onze organisatie zal tijdens de 4 maanden voorbereidingen te gast zijn op diverse evenementen waar onze top 12 tal van actes de présence zal verzorgen. Zo brengen we o.a. ook een bezoek aan cavaria, sensoa en de Minister van Gelijke Kansen.

 

Er zijn diverse fotoshoots gepland waar je hoe dan ook een aantal fantastische beelden aan over houdt en met het oog op de finaleshow  gaan jullie ook op voorbereidend weekend @ De Keyser Hotel.

 

Tijdens het grote finale gala in theater Elckerlyc (Antwerpen) zal je dan als één van onze gouden finalisten je beste been kunnen voorzetten om naast een mooi prijzenpakket, de titel van MGB in de wacht te slepen.

 

Beleef die ervaring samen met ons !

Joren
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon