top of page

ONE LOVE, MANY COLORS PRALINES

Mr Gay Belgium lanceert met trots de 'One Love, Many Colors' pralinecampagne, gesteund door Leonidas, een eerbetoon aan diversiteit en inclusie. Deze hartvormige ‘blue de toi’-pralines van witte chocolade, spirulina en ganache van bloedsinaasappel, in een stralend blauwe kleur symboliseren de kracht van liefde. Blauw, een kleur die staat voor vertrouwen, vrede en harmonie, dient als een herinnering aan de essentie van gelijkheid en acceptatie.

 

In samenwerking met Leonidas vieren we niet alleen de zoetheid van chocolade, maar ook de chemie van geluk. Chocolade stimuleert de aanmaak van endorfine, het 'gelukshormoon', waardoor het genot en vreugde brengt. Met deze campagne willen we een boodschap van liefde en positiviteit verspreiden, en een wereld creëren waarin iedereen vrij is om zichzelf te zijn, zonder angst of veroordeling.

 

De opbrengsten van deze pralines gaan rechtstreeks naar de MGB-campagnes, die zich inzetten voor internationale LGBTQI+ rechten. Door onder andere deelname aan evenementen zoals Mr. Gay Europe & World streven we naar een wereld waarin gelijkheid en respect voor alle individuen centraal staan.

 

 

Met dank aan:

LEONIDAS_edited.jpg

PRALINES VOOR SLECHTS 10 EURO

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page