top of page

PROJECT IN DE KIJKER

De MGB organisatie hecht ontzettend veel belang aan het feit dat de MGB-finalisten en Misters zich actief inzetten voor de LGBTQI-gemeenschap. Daarnaast plaatsen ze elke editie jaarlijks een project, initiatief, vereniging of campagne in de kijker.

|| ONE LOVE MANY COLORS ||

Mr Gay Belgium lanceerde de "One Love, Many Colors" campagne tijdens Antwerp Pride 2023: Een oproep tot voortdurende zichtbaarheid en acceptatie

In een krachtige demonstratie van solidariteit, acceptatie en diversiteit kondigt Mr Gay Belgium de lancering aan van de "One Love, Many Colors" campagne tijdens de festiviteiten van Antwerp Pride.

In een wereld waarin vooruitgang is geboekt op het gebied van LGBTQ+ rechten en acceptatie, blijft het noodzakelijk om een krachtig signaal te blijven sturen. De "One Love, Many Colors" campagne beoogt het bewustzijn te vergroten over de diversiteit binnen de LGBTQ+ gemeenschap en te benadrukken dat er nog steeds werk aan de winkel is wat betreft zichtbaarheid en acceptatie, zelfs in het jaar 2023.

Maarten Truijen, de huidige Mr Gay Belgium, benadrukt het belang van voortdurende inspanningen: "Hoewel we grote vooruitgang hebben geboekt, is het essentieel om te onthouden dat er nog steeds plaatsen zijn waar individuen worden geconfronteerd met vooroordelen en discriminatie vanwege hun seksuele oriëntatie of genderidentiteit. Met de 'One Love, Many Colors' campagne willen we de boodschap uitdragen dat liefde in al haar vormen gevierd moet worden en dat acceptatie geen grenzen kent."

De lancering van de campagne vond plaats tijdens de feestelijkheden van Antwerp Pride, een jaarlijks evenement dat deze week de LGBTQ+ gemeenschap samenbrengt om diversiteit te vieren en bewustzijn te creëren. Als onderdeel van de campagne heeft Mr Gay Belgium een "One Love, Many Colors" button ontworpen. Tijdens de openingsreceptie kreeg Antwerps schepen Erica Caluwaerts alvast de eer om als eerste de button in ontvangst te nemen. 

Mister Maarten Truijen en de organisatie deden een warme oproep aan alle bezoekers van Antwerp Pride om deze te dragen als een symbool van hun steun voor diversiteit, acceptatie en liefde.

One Love Many Colors 1
One Love Many Colors 2
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page