top of page

Inschrijven 

Er bestaan veel schoonheids- of andere verkiezingen in België. Aan elke doelgroep leek tot een negen jaar geleden al wel te zijn gedacht, behalve aan de gay mannen.

 

Organisator Bram Bierkens ging daarom vanaf 2013 samen met een aantal bekende juryleden - onder wie Burgemeester van de Stad Antwerpen Bart De Wever, Premier van België, Charles Michel, Minister van Onderwijs Hilde Crevits, Staatssecretaris Zuhal Demir, Minister van Gelijke Kansen Liesbeth Homans, Minister van Gelijke Kansen Kris Peeters en Vlaams Minister-President Geert Bourgeois – op zoek naar de perfecte verpersoonlijking van een mooie, mondige en stijlvolle Mr. Gay Belgium.

We geloven nog steeds dat de Mr. Gay Belgium verkiezing, door net iets anders te zijn, een belangrijk en verantwoord verschil kan maken voor en binnen een wereld waar er op vlak van LGBTQI-rechten nog veel werk aan de winkel is. 

 

Daarnaast is de verkiezing voor elke deelnemer een leerrijke ervaring die er positief en integer op is gericht een woordvoerder, ambassadeur van en voor de LGBTQI-gemeenschap te vinden, en waarbij zij tijdens hun campagneperiode professioneel zullen worden begeleid door diverse coaches, met inbegrip van media- en catwalktraining.

Naast het thema LGBTQI'ers in het onderwijs & kindverstoting komen er tijdens de MGB-campagne evident ook nog andere relevante thema's aan bod:  pesten op het werk, diversiteit in de sport, verbaal en fysiek geweld tegen holebi's en transgender, LGBTQI'ers en geloof, jongeren motiveren om uit de kast komen, LGBTQI'ers met een kinderwens, bloeddonatie, voorlichting en preventie.

 

Wij mikken op een doelgroep van mannen van 18 jaar of ouder, met een sterke persoonlijkheid die zich gedurende één jaar als Mr. Gay Belgium wilden engageren, die  het gezicht wilden worden van enkele aantrekkelijke LGBTQI+ campagnes, daarnaast nog kans kunnen maken op een mooi prijzenpakket en ons land internationaal gaan vertegenwoordigen op Mr Gay Europe & World.

 

Wil jij Maarten Truijen opvolgen en Mr. Gay Belgium worden?

Aarzel dan niet, Schrijf je nu in!

Maarten
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page