top of page

Organisatie MGB

 

Er bestaan veel schoonheids- of andere verkiezingen in België. Aan elke doelgroep leek tot een acht jaar geleden al wel te zijn gedacht, behalve aan de gay mannen.

 

Organisator Bram Bierkens ging daarom vanaf 2013 samen met een aantal bekende juryleden - onder wie de Premier van België - Charles Michel, Burgemeester van de Stad Antwerpen - Bart De Wever, Staatssecretaris Zuhal Demir, Vlaams Minister President - Geert Borgeois, Minister van Gelijke Kansen - Liesbeth Homans, Staatssecretaris van Gelijke Kansen - Kris Peeters,  en Minister van Onderwijs - Hilde Crevits – op zoek naar de perfecte verpersoonlijking van een mondige en stijlvolle Mister Gay, die ons volledige land zal vertegenwoordigen als Mister Gay Belgium.

 

We geloven nog steeds dat de Mister Gay Belgium verkiezing, door net iets anders te zijn, een belangrijk en verantwoord verschil kan maken voor en binnen een wereld waar er op vlak van LGBTQI-rechten nog veel werk aan de winkel is. Daarnaast is de verkiezing voor elke deelnemer een leerrijke ervaring die er positief en integer op is gericht een woordvoerder, ambassadeur van en voor de holebi- en transgendergemeenschap te vinden.

Mister Gay Belgium, Maarten Truijen (33) kwam tijdens zijn campagne op voor zelfacceptatie en kwetsbare LGBTQI-personen. Het hoge zelfdodingscijfer binnen de regenboog community wil hij als Mister aankaarten en aanpakken.

 

Maar naast het thema ‘Zeelfacceptatie & Zelfdoding’ komen er tijdens de Mister Gay Belgium verkiezingen nog andere relevante thema's aan bod: verbaal en fysiek geweld tegen LGBTQ+’ers, genderneutrale opvoeding, LGBTQ+'ers in de sport, LGBT'ers in het onderwijs, discriminatie op de werkvloer, LGBT'ers met een kinderwens door draagmoederschap en/of adoptie, LGBT en geloof, bloeddonatie, ouderenzorg, huiselijk geweld, kindverstoting, jeugdwerking, zelfdoding en verslaving, voorlichting en preventie.

Bram Bierkens
CEO Mr Gay Belgium
bram@mrgaybelgium.be
0498/41 16 45
Steven
Steven Truyman
MGB Marketing & Design
marketing@mrgaybelgium.be
IMG_1877.JPG
Yasmine Schiettecatte
MGB Make-Up Artist
info@mrgaybelgium.be
rowin.jpg
Rowin Dreef
MGB Fotograaf
info@mrgaybelgium.be
Raf Van Puymbroeck
MGB Show Director & Choreograaf
raf@mrgaybelgium.be
Bert Van Compernolle
Bert Van Compernolle
MGB Styling & Dance
info@mrgaybelgium.be
Philippe Jespers
MGB Hair Stylist | Pupulhair
info@mrgaybelgium.be
David Degelin
David Degelin
MGB Fotograaf
info@mrgaybelgium.be
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
bottom of page