Organisatie MGB

 

Er bestaan veel schoonheids- of andere verkiezingen in België. Aan elke doelgroep leek tot een acht jaar geleden al wel te zijn gedacht, behalve aan de gay mannen.

 

Organisatoren Bram Bierkens ging daarom vanaf 2013 samen met een aantal bekende juryleden - onder wie de Premier van België - Charles Michel, Burgemeester van de Stad Antwerpen - Bart De Wever, Staatssecretaris Zuhal Demir, Vlaams Minister President - Geert Borgeois, Minister van Gelijke Kansen - Liesbeth Homans en Minister van Onderwijs - Hilde Crevits – op zoek naar de perfecte verpersoonlijking van een mondige en stijlvolle Mister Gay, die ons volledige land zal vertegenwoordigen als Mister Gay Belgium.

 

We geloven nog steeds dat de Mister Gay Belgium verkiezing, door net iets anders te zijn, een belangrijk en verantwoord verschil kan maken voor en binnen een wereld waar er op vlak van LGBT-rechten nog veel werk aan de winkel is. Daarnaast is de verkiezing voor elke deelnemer een leerrijke ervaring die er positief en integer op is gericht een woordvoerder, ambassadeur van en voor de holebi- en transgendergemeenschap te vinden.

Bram Bierkens
CEO Mr Gay Belgium
bram@mrgaybelgium.be
0498/41 16 45
Dries Verstreepen
MGB Fotograaf
info@mrgaybelgium.be
rowin.jpg
Rowin Dreef
MGB Fotograaf
info@mrgaybelgium.be
Steven
Steven Truyman
MGB Marketing & Design
marketing@mrgaybelgium.be
IMG_1877.JPG
Yasmine Schiettecatte
MGB Make-Up Artist
info@mrgaybelgium.be
Raf Van Puymbroeck
MGB Show Director & Choreograaf
raf@mrgaybelgium.be
Lise Dhondt
MGB Choreograaf
info@mrgaybelgium.be
Philippe Jespers
MGB Hair Stylist | Pupulhair
info@mrgaybelgium.be
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon